Satılık Araba Arayanlar Dikkat!​

Satılık araba arayan ancak ekonomik gücü peşin para vererek araba almaya yetmeyen kişiler için; faizsiz, kredi kullanmadan, peşinat vermeden kendi imkanları bulunmaktadır. Uygun alım yapabileceğiniz faizsiz teklif veren tek bir site ile araba almak artık çok kolay. Bu site sayesinde hiç peşinat vermeden, ara ödeme yapmadan, hayalini kurduğunuz arabaya kavuşabilirsiniz. Eğer arabanıza daha çabuk kavuşmak isterseniz, ara ödeme yaparak süreci kısaltabilirsiniz. Tasarrufa dayalı finansman modeli insanların birçok ihtiyacını karşılamaktadır.

Araba, önceki yıllarda neredeyse birçok kişi tarafından bir lüks olarak görülmekteydi. Günümüzde artık hemen hemen herkesin ihtiyacı olduğu bir gerçek. İnsanlar ihtiyaçlarını karşılayacak, hayallerini gerçeğe dönüştürecek ikinci el ya da sıfır araba almak istemektedir. En kolay ve basit yolu ise banka kredisi. Ancak bankalar, kredi verirken yüksek faiz oranları uygulamaktadır. Bu durumda ödeyeceğiniz kredi faizi, genellikle arabanın fiyatından daha yüksek rakamlara ulaşabilmektedir.

Tasarrufa Dayalı Finansman ile Araba

Satılık araba arayanlara sunulan tasarrufa dayalı finansman imkanı ile hayallerinize bir adım daha yaklaşmanız sağlanmaktadır. Önce tasarruf yapılan sonra çekiliş ile araçlara kavuşmaları sağlanan yöntem ile araba sahibi olmak isteyenlerin, ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak amaçlanıyor. Bütçelerine en uygun olan araca karar verebilmek için satılık araba arayan kişiler sıfır araba fiyatları hakkında da araştırma yapıyor. Araba sahibi olmak isteyen kişiler için oldukça avantajlı olan tasarrufa dayalı finansman yöntemi son dönemde oldukça fazla ilgi görüyor. Bu yöntemin sunduğu avantajları inceleyelim.

  • Sisteme dahil olan kişiler, ödeyecekleri aylık tutarlara kendileri karar verir.
  • Noter huzurunda çekiliş yapılmakta ve teslim sırası belirlenmektedir.
  • Peşinat ödeme zorunluluğu bulunmamaktadır.
  • Vade farkı alınmamaktadır.
  • Taksit tutarları Tefe ve Tüfe oranlarından etkilenmez.
  • En fazla 360 kişilik gruplara katılıp, hayalinizdeki arabaya, çekiliş yöntemiyle hiç peşinat ödemeden kavuşabilirsiniz. 

Nasıl Araba Sahibi Olabilirsiniz?

Araba sahibi olmak isteyen kişiler, ev almak isteyenler gibi tasarruf ederek araba alma yollarını seçmektedir. Uzun yıllar boyunca sorun yaşamadan kullanabileceğiniz hem bütçenize uygun hem de ödeme kolaylığına sahip araba satın alma işlemlerini araştırmak istersiniz. Bunun yanı sıra bütçenize uygun olan arabaya sahip olmak isteyebilirsiniz. Bu aşamada da sıfır araba fiyatları ile ikinci el araba fiyatlarını karşılaştırırsınız. Burada en önemli nokta bütçenize uygun olması ve aylık ödemelerin imkanlarınızı zorlamamasıdır.

Araba almak için birçok seçenek ile karşılaşmak mümkün. Faizsiz araba almak kadar peşinat ödemeden taksitle araba almakta mümkün. Satılık araba incelemesi yapan kişiler genellikle araç satın almak için geniş kapsamlı ve birden fazla alternatifli araştırmalar yapar. Banka faiz oranlarını inceler ve araç alacağı döneme ait faiz oranlarını değerlendirmek zorunda kalırlar.

Tasarrufa dayalı finansman yöntemi tüm bu arayışlara son veriyor. Rahat ve huzurla başınızı yastığınıza koyabileceğiniz ödeme seçenekleri ile araba sahibi olmak artık çok kolay. Çünkü faizsiz araba alma imkanına kavuşmuş oluyorsunuz. Bu sistemle araba sahibi olmak için aracınızın fiyatına göre tasarruf finansmanı tutar olarak belirlersiniz. Daha sonra bütçenize göre peşinatlı ya da peşinatsız ödeme opsiyonlarını değerlendirirsiniz. Bir sonraki adımda ise bütçenize uygun olarak aylık ödemek istediğiniz taksit miktarını belirler ve vade seçimini yaparsınız. Tüm bu işlemlerin tamamlanması için bir sözleşme imzalarsınız. 

Yasal güvencelere dayalı olan bu sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte tahsisat tarihi belirleme tarihinde, noter huzurunda bir çekiliş yapılmaktadır. Bu çekiliş neticesinde tasarruf finansmanınızı kullanacağınız tarih belirlenmiş olur. Böylece, sizin için belirlenen tahsisat tarihinde ihtiyacınız olan tutarı kullanma hakkına sahip olursunuz. Tahsisat evraklarınızı hazırladıktan sonra takip eden ay içerisinde arabanıza kavuşursunuz.