Türkiye Finans’tan emeklilere 10 Bin TL promosyon

Türkiye Finans Katılım Bankası, son dönemlerde gündemden düşmeyen emekli ödemelerine ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. “Yarışta varım” atılımı ile dikkat çeken katılım bankası, nisan ayı boyunca geçerli olacak olan emekli ek ödemelerine ilişkin bilgileri paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası, son dönemlerin en çok konuşulan konu başlıklarından olan promosyon ödemelerine ilişkin yeni bir açıklama yayınladı. Nisan ayı emekli ek ödeme tutarlarını güncellemiş olduğunu bildiren katılım bankası yanı sıra bir kampanya daha düzenlediğini bildirdi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI PROMOSYON KAMPANYASI NİSAN 2023

Türkiye Finans Katılım Bankası, emekli maaşlarına yönelik yapılan düzenlemelerin ve EYT yasasının ardından harekete geçti. Emekli müşteri sayısını daha hızlı artırabilmek adına emekli promosyon tutarlarını artıran banka, maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan ek olarak 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verip bir tane de yedek hesap açtıran tüm emeklilere ve EYT’lilere, şu tutarlarda ödeme yapacağını bildirdi:

3.500 TL’ye kadar maaş alanlara: 3.500 TL
3.500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara: 5.000 TL
7.500- 9.999 TL aralığında maaş alanlara: 6.500 TL
10.000 TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 7.500 TL

EMEKLİ REFERANS KAMPANYASI!

Maaş hesaplarını taşıdıktan ve ilgili fatura ödeme talimatı ile yedek hesap şartlarını yerine getiren emeklilere ve EYT’lilere 7 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını belirten Türkiye Finans Katılım Bankası, ek olarak bir de referans kampanyası düzenlediğini bildirdi. Banka, emekli yakına maaş hesabını taşıması için referans olan tüm emeklilere, referans başına 250 TL toplamda ise 2 bin 500 TL daha ödeme yapacağını açıkladı.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/kampanyalar/sayfalar/emeklilere-nakit-promosyon.aspx